NUTRITION

Nutrient Intake and Effect

 

Functional Foods

Ingredients

Molecular mechanism

5월 28, 2021 in News&Events, Nutrition, 사업성과, 연구업적(논문)

김양하 (Yangha Kim)교수님의 연구가 Food & Nutrition Research에 출판되었습니다!

김양하 (Yangha Kim) 교수님의 연구 High hydrostatic pressure extract of mulberry leaves ameliorates hypercholesterolemia via modulating hepatic microRNA-33 expression and AMPK activity in high cholesterol diet fed rats가 Food &…
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5월 20, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 사업성과, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Food Research International에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 Spore-forming Bacillus coagulans SNZ 1969 improved intestinal motility and constipation perception mediated by microbial alterations in healthy adults with mild intermittent constipation: a randomized controlled…
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3월 23, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 사업성과, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Antioxidants에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 Metabolic Profiling Analysis Reveals the Potential Contribution of Barley Sprouts against Oxidative Stress and Related Liver Cell Damage in Habitual Alcohol Drinkers 가 Antioxidants에 출판되었습니다.…
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3월 10, 2021 in Health, News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Redox Biology에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 SOD1 suppresses pro-inflammatory immune responses by protecting against oxidative stress in colitis 가 Redox Biology에 출판되었습니다. 축하드립니다! Journal DOI: https://doi.org/10.1016/j.redox.2020.101760 Abstract Superoxide dismutase 1 (SOD1)…
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3월 10, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Food Chemistry에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 Metabolic tracking of isoflavones in soybean products and biosamples from healthy adults after fermented soybean consumption 가 Food Chemistry에 출판되었습니다. 축하드립니다! Journal DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127317 Abstract…
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2월 15, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Nutrients에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 Association between diet quality and cardiorespiratory fitness in korean adults: The 2014–2015 national fitness award project 가 Nutrients에 출판되었습니다. 축하드립니다! Journal DOI: https://doi.org/10.3390/nu12113226 Abstract Cardiorespiratory…
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2월 15, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

박윤정 (Yoon Jung Park)교수님의 연구가 NATURE COMMUNICATIONS에 출판되었습니다!

박윤정 (Yoon Jung Park) 교수님의 연구 Globally altered epigenetic landscape and delayed osteogenic differentiation in H3.3-G34W-mutant giant cell tumor of bone 가 NATURE COMMUNICATIONS에 출판되었습니다. 축하드립니다! Journal DOI: https://doi.org/10.1038/s41467-020-18955-y Abstract…
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2월 15, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

박윤정 (Yoon Jung Park)교수님의 연구가 HUMAN MOLECULAR GENETICS에 출판되었습니다!

박윤정 (Yoon Jung Park) 교수님의 연구 The mechanistic GEMMs of oncogenic histones 가 HUMAN MOLECULAR GENETICS에 출판되었습니다. 축하드립니다! Journal DOI: https://doi.org/10.1093/hmg/ddaa143 Abstract The last decade’s progress unraveling the mutational landscape…
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2월 15, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Nutrients에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 A modified recommended food score is inversely associated with high blood pressure in Korean adults 가 Nutrients에 출판되었습니다. 축하드립니다! Journal DOI: https://doi.org/10.3390/nu12113479 Abstract Hypertension is…
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2월 15, 2021 in News&Events, Nutrition, Research, 연구업적(논문)

권오란 (Oran Kwon)교수님의 연구가 Nutrients에 출판되었습니다!

권오란 (Oran Kwon) 교수님의 연구 Efficacy and safety of kudzu flower–mandarin peel on hot flashes and bone markers in women during the menopausal transition: A randomized controlled trial 가 Nutrients에…
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